top of page

Onthaaldriedaagse Crimen
22 - 24 september 2021

Beste toekomstige eerstejaars,

 

Om de overgang van het middelbaar naar de universiteit iets aangenamer te laten verlopen, organiseert het praesidium van Crimen een onthaaldriedaagse speciaal voor jullie! Jullie kunnen op deze manier elkaar en het praesidium al een beetje leren kennen en al eens proeven van het studentenleven. Wij voorzien jullie van een driedaagse vol plezier, spelletjes, avondactiviteiten en lekker eten!

Dit allemaal voor een studentvriendelijk prijsje van slechts €45

 

Deze fantastische driedaagse gaat door van woensdag 22 september tot en met vrijdag 24 september in het jeugd- en vakantiecentrum ‘De Bosuil’ te Hechtel-Eksel (Lupinestraat 1 3940 Hechtel-Eksel).

 

Zij die niet vanuit Leuven komen, worden om 16h00 aan het huisje verwacht. Om 16h00 gaan we dan ook van start met enkele leuke activiteiten. Indien je met de trein komt en je ook afstapt aan het station van Leopoldsburg zullen we ook jullie daar met de auto komen ophalen en naar het huisje brengen.

 

Later volgt er nog meer bericht ivm de taalcursus die wordt gegeven en dat er dan normaal ook een mogelijkheid is om dezelfde trein te nemen, maar hierover later meer bericht.

Wees er alleszins snel bij! Inschrijven kan via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdpdYUaCavh0oze6K82D1eYSRJoGVdoQj5kCgAdXQlsh7gnw/viewform?usp=sf_link 

Verdere info over de betaling, een lijstje van wat je moet meebrengen, … volgt nadat je ingeschreven bent.

Eventuele vragen kunnen altijd naar dit mailadres gestuurd worden: EJW@crimen.be

Hopelijk zien we je binnenkort! Schachtenmeesters, Sander, Simeon en Renke

bottom of page